En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos van arrestar un home de 31 anys després de rebre una primera denúncia el 25 de novembre on s'alertava que algú havia entrat a dos domicilis del carrer Goleta de Sant Feliu de Guíxols.

Per accedir-hi, el lladre havia forçat una persiana, una porta corredissa i una balconera i es va emportar diverses eines i tres ordinadors que hi havia entre els dos immobles, a més de causar danys en diferents estances.

El tercer robatori es va notificar el 30 de novembre. En aquest cas, l'home hi va entrar tallant les reixes amb una radial i, de nou, forçant la persiana per emportar-se un televisor, roba i aparells de música.

A més, en un dels robatoris l'arrestat es va quedar a viure durant uns dies en el domicili en el que havia entrat, ja que els propietaris no hi eren.

Els Mossos van sospitar que el responsable podria ser la mateixa persona, ja que els fets s'havien produït de manera consecutiva en el mateix carrer.

La investigació oberta pels agents va concloure amb la detenció de l'home de 31 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols que tenia nombrosos antecedents. El jutge de guàrdia de Sant Feliu el va enviar a la presó.