En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 27 i 29 anys que van entrar a robar en una carnisseria de Sarrià de Ter i es van emportar més de 9.000€ entre diners en metàl·lic i productes.

En concret, els dos lladres es van emportar 3.000 euros en efectiu, a més de quinze pernils, valorats en 250 euros cadascun, deu fuets, quatre formatges i diverses ampolles d'alcohol que tenia l'establiment.

Els fets es van produir el 11 de novembre, però els Mossos no els van poder arrestar fins el passat 14 de desembre després d'un intent frustrat dels dos nois d'entrar a robar en una farmàcia del centre de Girona, de la qual no es van emportar res i van fugir quan van saltar les alarmes del local.

Per entrar a la carnisseria els dos detinguts van forçar la porta lateral de l'establiment, van trencar la persiana i van forçar dues portes de fusta. Un cop a dins, van arreplegar amb tot el que van poder i van marxar.

Aquesta no és la primera vegada que un dels detinguts entrava a robar a una carnisseria. I és que el detingut de 27 anys ja havia estat arrestat per furtar més de 1.000 euros en pernils d'una xarcuteria de Santa Eugènia, a Girona. Tots dos acumulen diversos antecedents per fets similars.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS