En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Metges de Catalunya ha considerat que les noves restriccions anunciades pel Govern simbolitzen el "fracàs" de la gestió de la pandèmia.

En un comunicat, ha afirmat que les mesures són necessàries però ha afegit que demostren que la gestió ha estat "nefasta" i que sempre es va tard.

El sindicat creu que no s'ha aprés res de les cinc onades anteriors. Veu les restriccions com la conseqüència de la manca de mesures i recursos de control de la pandèmia i, sobretot, del nul esforç del sistema sanitari públic, llastrat per les retallades.

Ha acusat el Departament de Salut de menystenir i abandonar l'atenció primària i de mantenir l'"explotació laboral" dels professionals com a únic instrument per sostenir el servei públic.

L'organització ha afegit que no només és la població la que està farta de la covid sinó també els sanitaris. Ha lamentat que no veuen el final i que han patit cada nova onada sense descans, senes compensacions i sense reconeixements.

Per això, ha demanat comprensió a la ciutadania i ha apel·lat a la col·laboració de tothom per assegurat la prestació a tothom que ho requereixi. El sindicat creu que els professionals estan profundament maltractats per una planificació "negligent" i ha insistit que no hi ha hagut voluntat de corregir les mancances i la precarietat del sistema, tampoc amb l'aparició d'una pandèmia.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS