En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Moment de la sortida de la Cursa de Sant Esteve de Llagostera. / Foto: Curses.cat

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera va tornar a celebrar aquest passat diumenge 26 de desembre la Cursa popular de Sant Esteve, un dels actes més multitudinaris de Nadal i una de les més antigues de Catalunya.

Després de que l’any passat no es pogués celebrar per les restriccions, aquest 2021 ha tornat amb la seva 41a edició i amb un total de 800 participants.

Com cada any hi havia la possibilitat de fer dos recorreguts, el clàssic de 10 quilòmetres i un de 5 quilòmetres.

Segons explica en un comunicat el Club Bàsquet Llagostera, organitzador de la cursa, el guanyador de la cursa de 10 km ha estat Diego Arroyo pel que fa a la categoria masculina amb un temps de 34,04 minuts i en segon lloc Marc Pinsach i el tercer classificat Iñaki Vermeersch. Pel que fa a la classificació local, el primer corredor ha estat Josep Maria Codina (4rt temps amb 35,58 minuts).

En quan a la categoria femenina, la corredora més ràpida ha estat Miereia Frigola amb 45,48 minuts i la primera corredora local, Laura Funosas amb 48,42 minuts i quedant 6a a la classificació.

Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres, el primer classificat de la categoria masculina ha estat Joan Bernat amb 18,20 minuts, en segon lloc Eudald Nieto i el tercer classificat Eduard Fernández (primer classificat de Llagostera). En la categoria femenina de 5 quilòmetres, la guanyadora ha estat Mirna Moragas i en l’apartat local la corredora més ràpida ha estat Aina Portes.

Des de l’organització destaquen que tot i les mesures de prevenció que es van haver d’adoptar per les restriccions vigents, la cursa es va poder realitzar amb tota normalitat, essent un any més tot un èxit.

El Club Bàsquet Llagostera també han volgut fer un agraïment a totes les persones que hi col·laboren, com els qui marquen el recorregut, el control de sortida i arribada, l’avituallament, tots els qui preparen els obsequis i els entrepans, el personal d’inscripcions, als patrocinadors i a l’Ajuntament de Llagostera juntament amb els seus treballadors implicats en la cursa.

Els organitzadors també esperen que en properes edicions es pugui recuperar tota la normalitat, poder recuperar una major participació.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS