En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Reis d'Orient durant la recepció a Llagostera al 2020. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera ja ho te tot preparat per poder rebre un any més a Ses Majestats els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, el dimecres 5 de gener de 2022.

Es recuperarà la cavalcada, suspesa el Nadal passat per les restriccions. Tot i això aquest Nadal hi ha un canvi en el seu recorregut i no passarà pels carrers habituals.

La sortida es farà a les 19h com sempre des de l’avinguda de l’Esport, però el recorregut serà el següent: carretera Sant Llorenç, passeig Romeu, carrer Pau Casals, passeig Pompeu Fabra, avinguda Gironès, carrer Almedinilla i finalitzarà de nou a l'avinguda de l'Esport.

D’altra banda, Ses Majestats han decidit no llençar els tradicionals caramels durant la cavalcada, per evitar situacions d’aglomeracions i permetre que tots els nens i nenes de Llagostera puguin gaudir d’aquesta nit màgica.

Un cop finalitzi la ruta pels carrers, iniciarà la recepció reial que aquest any es farà a l’edifici Polivalent, també per evitar aglomeracions. En concret els Reis podran saludar a tots els nens i nenes que ho desitgin al porxo d’entrada del Polivalent que estarà del tot preparat per a l’ocasió. Com que durant la cavalcada no s'hauran llençat caramels, cada infant rebrà un grapat de caramels quan es trobi amb els Reis. 

Des de l’organització es recorda que cal complir amb les mesures vigents, és a dir, portar la mascareta en tot moment, respectar la distància de seguretat d’1.5 metres i evitar aglomeracions.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS