En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

El que va intervenir la policia a Sant Feliu aquest passat Cap d'Any. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Nacional en col•laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols han detingut 3 persones que pretenien vendre més de 800 dosis de cocaïna durant la nit de Cap d'Any.

Es tracta d'una ampliació de l'operació antidroga 'Goleta' i que ha permès als agents arrestar el cap de la banda, a més de dues dones que estan implicades.

Els policies van intervenir 848 grams de cocaïna i 17,4 quilos de marihuana, a més de diners en efectiu, joies i vehicles. La investigació també va comportar l'entrada i registre de diferents locals i garatges, a més de diversos bars de la ciutat.

L'operació continua oberta i no es descarta que hi puguin haver més detinguts relacionats amb els fets de Sant Feliu de Guíxols.

Els 3 arrestats van passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols que va enviar a presó al principal inculpat, mentre que les dues acompanyants van quedar en llibertat amb càrrecs.

A més de les unitats d'intervenció de la Policia Nacional, també hi va col•laborar la unitat de científica, la policia judicial, la unitat d'estrangeria, la canina i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS