En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La cabina del camió accidentat a Massanes. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 54 anys per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia permesa i mentre conduïa un camió va bolcar enmig de la carretera GI-555 dins del terme de Massanes.

Els fets van passar el dimarts 11 de gener cap a les quatre de la tarda, quan els agents van rebre l'avís que un vehicle de grans dimensions que transportava blat havia quedat entravessat a la carretera.

La via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa.

En arribar al punt de l'accident, els Mossos van atendre el conductor, que va ser excarcerat de dins de la cabina pels Bombers. El conductor tenia contusions i un trau al front i per això el SEM el va traslladar a l'hospital Josep Trueta.

Els Mossos van anar fins al centre sanitari i després que el conductor rebés l'atenció mèdica necessària, els agents li van fer la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser de 0,71 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, 4 vegades més del límit permès.

Per això es va denunciar penalment l'home per un delicte contra la seguretat viària. El conductor haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS