En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Stay Homas durant un concert. / Foto: Pere Francesch (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Portalblau arriba enguany a la seva 15a edició i ho farà oferint una àmplia programació que inclou música, arts escèniques i poesia, en els millors espais possibles a l'Escala i Empúries.

La cantant Agnès Algueró, Sextet Gerió, la cantant Anna Andreu, la companyia de circ 'eia', la cantant Dafné Khritaras, l'escriptora Míriam Cano, Stay Homas i Els Catarres són els primers noms anunciats de la programació.

Aquesta edició amplia dates i se celebrarà del 26 de març al 15 d'agost amb teatre, poesia, dansa, exposicions, xerrades, circ i música. El festival està organitzat per l'Ajuntament de l'Escala, el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) i Tem Productions.

Portalblau va néixer l'estiu de 2008 al municipi de l’Escala com a espai de trobada i d’intercanvi cultural a la Mediterrània, coincidint amb la commemoració del centenari de l’inici de les excavacions a Empúries.

Com ha explicat el certamen, des d'aleshores, el festival manté l'eix conceptual que caracteritza el cicle, l'estret vincle amb la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània com a eix conceptual.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS