En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La zona de sota vies que hi ha al carrer Bernat Boadas. / Foto: Google Maps

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'assalt va tenir lloc aquest dilluns passat cap a les 21.15h. La víctima feia poc que havia sortit de casa i caminava per la zona de sota vies que hi ha al carrer Bernat Boadas de Girona.

Allà se li va apropar un jove d'uns 20 anys i, amb l'excusa de demanar-li foc, el va intimidar i arraconar.

Aleshores, van aparèixer 4 joves més. Tots, aproximadament, també tenien la mateixa edat que el primer. Segons el relat de la víctima, els assaltants el van envoltar, el van amenaçar amb un ganivet i li van prendre la cartera i el telèfon mòbil.

Després, els lladres van obligar l'altre jove a acompanyar-los. El grup el va fer anar en direcció a la Devesa i li va exigir que tragués diners de dos caixers, fins que la targeta es va bloquejar. En total, li van prendre 1.200 euros.

Sense deixar d'amenaçar-lo, els assaltants van portar la víctima fins a Salt. Allà, li van tornar la cartera -abans, li havien pres els diners que també hi duia- i el telèfon mòbil. El van deixar anar a l'alçada de l'avinguda Santa Eugènia i van fugir.

El jove va alertar els Mossos d'Esquadra i va interposar denúncia. La policia ha obert una investigació i treballa per intentar localitzar els assaltants.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS