En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El taller de Cassà de la Selva on van trobar el gos mort. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 59 anys per deixar morir un gos en condicions insalubres en un taller mecànic sense autorització, a Cassà de la Selva.

La policia va tenir coneixement d'un local on podria estar fent una activitat il·legal i, de manera discreta, va fer una primera inspecció on van veure diversos vehicles en fase de reparació a la part exterior del recinte. Els agents també van sentir com bordava un gos.

L'1 de desembre van aconseguir localitzar el llogater, que estava fent una reparació just al davant del taller i van inspeccionar l'interior de l'establiment. Allà, van localitzar el cadàver d'un gos, de raça American Stanford, i restes d'excrements.

La policia va recollir l'animal per dur-lo a un centre especialitzar i així poder realitzar-li una necròpsia, que va concloure que va morir per una severa desnutrició, a part de viure aïllat i confinat sense provisió d'aliments causant-li un patiment greu.

Un cop van tenir les conclusions de la mort de l'animal, els agents van denunciar penalment el llogater com a presumpte autor d'un delicte de maltractament d'animals, a part d'interposar una denúncia administrativa per realitzar l'activitat de taller mecànic sense permís de l'Ajuntament de Cassà.

El 7 de febrer els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient van fer arribar les diligències policials al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia encarregat del cas.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS