En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Instant d'una càmera de seguretat on es veuen els dos joves detinguts escanyant una de les víctimes a Girona per robar-li./ Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat ha enviat a presó dos joves de 25 anys a qui els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Salt, va detenir per 5 robatoris amb violència i intimidació a Girona i Salt.

Els lladres assaltaven per l'esquena les víctimes i les escanyaven fins a fer-les perdre la consciència, amb el mètode conegut com 'mataleón'.

La policia els va enxampar aquest dimecres a Salt tot i que els robatoris els van perpetrar entre el 22 de gener i el 7 de febrer. Tots amb el mateix 'modus operandi': sorprenien les víctimes, les escanyaven i després els robaven els objectes de valor.

La Unitat d'Investigació dels Mossos va obrir una investigació i els van arrestar després que la Policia Local de Salt els identifiqués.

Els 5 robatoris va tenir lloc entre el 22 de gener i dilluns passat. El primer va tenir lloc en un banc de l'estació de tren de Girona de matinada. Els lladres van assaltar la víctima per l'esquena i el van escanyar fins a fer-li perdre la consciència. Després, li van agafar el telèfon, diners en efectiu i un patinet elèctric. També es van endur targetes de crèdit.

Als arrestats també se'ls atribueix un delicte d'estafa ja que utilitzaven les targetes de crèdit robades per fer compres fraudulentes. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, amb antecedents per fets similars, van passar dijous a disposició judicial i el jutge ha decretat presó per a tots dos.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS