En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El diumenge 20 de març arriba a Llagostera la segona edició de la Cursa de la Dona en motiu dels actes del Dia de la Dona.

Els organitzadors, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera, volen mobilitzar un gran nombre de dones que vulguin gaudir de l’esdeveniment. Segons expliquen “és una cursa pensada perquè totes les dones es dediquin una estona a elles mateixes, a la seva salut física i mental i al seu benestar”.

La cursa està pensada per poder-la gaudir tant individualment, en família o amb les amistats.

La primera edició de la Cursa de la Dona de Llagostera es va fer el passat 2021 i va ser telemàtica i enguany es farà tota presencial amb tres tipus de recorreguts. En destaca un d’inclusiu, pensat per poder-la fer de manera segura amb vehicles rodats com ara handbikes, amb cadira de rodes, amb cotxet, entre d’altres i que transcorrerà pel carril bici.

Els altres dos recorreguts son de 5km i de 10km que es podran fer tant corrent com caminant, i es recorda que és una cursa no competitiva. Els itineraris transcorreran per corriols i pistes forestals del municipi.

Per poder-hi participar caldrà fer una inscripció abans del 13 de març i només es pot fer per internet, al web www.curses.cat. El preu per participar-hi és de 8€ i s’inclou una samarreta, els avituallaments i un esmorzar individual amb fruita. La cursa està limitada a 300 participants.

Pel que fa a la recollida dels dorsals, es podrà fer el dia abans, el dissabte 19 de març, de 17h a 19h al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir de Llagostera, o bé el mateix dia de la cursa de 8h a 9.30h. La sortida serà a les 10h des del costat del Pavelló.

D’altra banda, els organitzadors estan buscant persones que vulguin fer de voluntàries per poder realitzar tasques de marcatge i desmarcatge del recorregut, els llocs d’avituallament, la recollida de dorsals, controls de pas, i el muntatge i retirada d’elements típics de les curses.

Tothom que estigui disposat a ajudar es pot posar en contacte als telèfons 972 80 53 84 o al 605 58 53 61 o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El reglament de la cursa es pot trobar al web de l'Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS