Llagostera Ràdio on-line

Imatge exterior de la comissaria dels Mossos a Santa Coloma de Farners on s'ha entregat l'home. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ahir dimarts a la tarda, poc després de dos quarts de sis, la víctima va demanar ajuda als vigilants municipals de la Cellera de Ter.

La noia, que és d'origen indi, caminava sola pel carrer i tenia moltes dificultats per fer-se entendre, perquè no parlava ni català ni castellà.

Els vigilants van alertar els Mossos d'Esquadra i, amb l'ajuda d'un intèrpret, la dona va relatar que el seu marit l'havia retinguda en un pis del poble i no la deixava sortir.

La noia, que és nascuda a la Índia, va relatar als agents que feia tan sols quatre dies que havia arribat a la Cellera de Ter per viure amb el seu marit, un home de 51 anys també d'origen indi. Segons la seva versió, d'ençà que va entrar al pis, el marit la va tancar a pany i clau i no la deixava sortir. A més, la picava amb un pal, l'amenaçava amb un ganivet i, en diverses ocasions, l'havia agredida sexualment.

Quan va anar a demanar ajuda als vigilants, feia poc que l'home l'havia fet fora de casa. Els agents van portar la noia fins a l'hospital Santa Caterina de Salt perquè els metges l'examinessin i, en paral·lel, van anar a buscar el marit al domicili on la parella convivia. Allà, però, no el van trobar.

Els Mossos d'Esquadra van intentar localitzar-lo durant hores, però va ser debades. I aquest dimecres al matí, ell mateix, que també és indi té 51 anys, s'ha presentat voluntàriament a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on l'han detingut.

La policia l'acusa d'un delicte de violència domèstica en l'àmbit de la llar. L'arrestat dormirà aquesta nit a les garjoles i es preveu que demà passi a disposició judicial.