En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Interior de l'Espai Gironès de Salt on hi ha l'establiment on va passar el robatori. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detinguts 6 dones, dues d'elles menors d'edat, en una mateixa tarda per endur-se roba i objectes valorats en 2.571€ d'un establiment de roba i complements a l'Espai Gironès de Salt.

Els dos presumptes furts van tenir lloc la tarda del 18 de febrer i, en els dos casos, els vigilants de seguretat van enxampar les lladres i van alertar els Mossos.

Cap a les 5 de la tarda, els vigilants van avisar que tenien retingudes dues dones que sortien de la botiga amb 7 bosses plenes de roba sense pagar, per un import de 1.755 euros.

El segon avís va arribar una hora i mitja més tard, quan van enxampar a la línia de caixa quatre dones, entre elles les menors, amb 3 bosses amb roba valorada en 816 euros.

En ambdós casos, els Mossos les van detenir com a suposades autores d'un delicte de furt.

Les arrestades majors d'edat seran citades properament a declarar al jutjat d'instrucció i les detingudes menors d'edat declararan davant de la Fiscalia de Menors de Girona.

Al comunicat, els Mossos adverteixen que els furts són el delicte que més poden patir els establiments comercials i les botigues. Per aquest motiu, aconsellen estar especialment alerta i desconfiar de persones amb actituds sospitoses. Si es detecta un possible cas, recomanen trucar immediatament a la policia, a través del telèfon 112.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS