En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El camió amb el material recollit fins ara a Llagostera marxa cap a Ucraïna.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per poder optimitzar els esforços del voluntariat s’ha decidit centralitzar la recollida de material d’ajuda a Ucraïna a Llagostera a Casa Blanca, al c/ Ramal, 2.

Així, es tanca la Sala de Plens de l'Ajuntament de Llagostera com a punt de recollida i es demana a la població que es dirigeixi directament al magatzem de Casa Blanca. 

Des de l'Ajuntament recorden que en aquests moments es prioritza la recollida de material sanitari i higiènic (analgèsics, antiinflamatoris, hemostàtic, tisores d'embenat, gasses, benes, mantes tèrmiques, sèrum fisiològic, bosses de termogel, xeringues, faixes, esparadrap, guants de làtex, compreses, bolquers, tovalloletes, biberons, xumets, sabó, xampú, raspalls i pasta de dents...).

També de productes alimentaris envasats (cacau, té, cafè, llaunes de conserva, pots de productes cuits com ara cigrons, mongetes, llenties... xocolata sense llet, menjar instantani, galetes, cereals, barretes energètiques, llet en pols i menjar d’animals de companyia).

De moment, no cal roba.

De fet, avui dilluns un primer camió carregat amb el material recollit fins ara a Llagostera ja ha marxat direcció a Ucraïna.

Per a totes aquelles persones que vulguin fer una donació econòmica per destinar-la a la compra de material d’ajuda a Ucraïna es pot fer un ingrés al número de compte de la Unió de Botiguers: ES51 0081 5392 1400 0119 0823.

Es pot portar el material de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 18h i els dissabtes de 9h a 13h.

Vota el número 1

Pel 8 de juliol

COL·LABORADORS