En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un grup d'estudiants a la UdG. / Foto: ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Universitat de Girona acull aquest semestre 224 estudiants de programes de mobilitat i intercanvi. Unes xifres rècord i suposen un increment del 187% respecte al mateix semestre de l'any passat.

iEn el primer semestre d'aquest any s’han rebut 218 estudiants, i això fa que aquest curs la Universitat de Girona (UdG) hagi acollit 442 estudiants internacionals. Aquesta dada supera no només les xifres de la pandèmia sinó també les d’anys anteriors.

A banda de la mobilitat dels estudiants, la UdG ha despertat l'interès de personal docent i investigador i d’administració i serveis de països no europeus associats al programa Erasmus KA-107.

En total, n'ha rebut una cinquantena procedents de països com Algèria, Brasil, Cambodja, Cuba, Filipines, Geòrgia, Ghana, Iran, Kènia, Malàisia, Marroc, Maurici, Mèxic, Mongòlia, Rússia, Seychelles, Sud-àfrica, Tunísia, Ucraïna i Vietnam.

El febrer del 2020 es va aprovar l'estratègia d'internacionalització per part del Consell de Govern de la UdG. L'objectiu principal és incrementar la internacionalització de manera transversal a tota la universitat i, en especial, augmentar el nombre de mobilitats d'estudiants i personal a la universitat.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS