En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 23 anys que fugia després d'entrar a robar a una casa de Girona.

Segons informen en un comunicat, ahir dimecres, en el marc d'un dispositiu de prevenció de robatoris a interior de domicili a la zona de Palau i Montilivi, la propietària d'una casa va veure un encaputxat al jardí intentant accedir a l'habitatge.

Vàries patrulles de Mossos i de la Policia Municipal van establir un perímetre de recerca dels sospitosos. Poc després, van veure un vehicle amb tres ocupants anant a gran velocitat.

Els agents els van començar a perseguir però el vehicle va accelerar envestint un dels cotxes policials. Finalment, van xocar i el vehicle va quedar suspès sobre un mur.

El vehicle dels sospitosos no podia continuar circulant i va ser aleshores quan els sospitosos van fugir a peu bosc a través. Els agents van aconseguir localitzar i detenir un dels suposats autors del robatori.

En el moment de la detenció, es va resistir i va causar ferides lleus a un agent de paisà.

Posteriorment, la policia va saber que s'havia produït un robatori amb força al carrer Can Triola, precisament d'on provenia el vehicle a gran velocitat abans que impactés amb el vehicle policial.

La patrulla va constatar que, en aquest cas, els lladres havien accedit per una finestra de la part posterior de la casa, i havien regirat les habitacions.

A més, els agents van comprovar que les plaques que portava el vehicle utilitzat en la fugida constaven denunciades com a sostretes.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut com a suposat autor de dos delictes de robatori amb força i un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS