En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat 2020 va néixer a Llagostera l’Arrima't, el Festival de Poesia, amb la voluntat d’apropar la poesia en les seves múltiples vessants.

Ara, després de l’èxit de la seva primera edició, des de l’Àrea de Cultura s’ha tornat a programar amb un total de 15 activitats per a totes les edats i es durà a terme del 18 al 30 d’aquest mes de març a diversos espais del municipi.

A l'Arrima't hi haurà recitals de poesia, tallers infantils, exposicions, entrega dels Premis Antònia Adroher, concerts, entre d’altres.

La inauguració es farà aquest dissabte 19 de març a les 12h a la plaça Llibertat i amb “A partir del silenci”, un espectacle de Sílvia Bel, Juan Manuel Galeas, José “El Chote” i Fran León. Es tracta d’un espectacle amb textos de prosa i poesia de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Palau i Fabra, Perejaume... A través dels seus poemes l’espectacle recorre la màgia quotidiana, la denúncia social, el feminisme la transgressió i ens parla de l’enyor de l’exili.

D’altres activitats que s’hi duran a terme son l’espectacle “Bestiari de Josep Carner / Joan Díaz” a càrrec de NEWCAT, The New Catalan Ensemble (20 març), “Un poema a la porta de casa” amb Meritxell Yanes i David Planas (20 i 21 de març), “Piu, piu i la mallerenga sense niu” amb Carles del Corral i Xevi Turró (21 març), el “Taller del gest al traç cal·ligràfic (26 març), “Pa, pe, pi, po, emes!” amb Mertixtell Yanes, entre d’altres.

Pots consultar la programació completa al web de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, com també a l'apartat d'agenda d'aquest web.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS