En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest diumenge 20 de març s’havia de celebrar la segona edició de la Cursa de la Dona a Llagostera, un acte inclòs a la programació del 8-M.

La previsió de pluja i donat que la cursa transcorre per corriols del Riudaura, molt inundats i amb perill de petites esllavissades per les últimes pluges, s’ha decidit canviar la data.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera s’ha informat que es durà a terme el diumenge 24 d’abril.

Segons s’informa, es tornarà l’import íntegre de la inscripció a tots aquells que no puguin assistir-hi. De fet, tots els inscrits rebran un correu electrònic de com procedir a la devolució.

Pel que fa a les inscripcions, que es fan per internet, queden obertes fins al dissabte 23 d’abril o bé fins arribar als 300 participants. El preu és de 8€ i inclou samarreta, avituallament i esmorzar individual de fruita.

La cursa consta de tres recorreguts, un de 5km, de 10km i un d'inclusiu i pensat per fer de manera segura amb vehicles rodats com handbikes, cadires de rodes, o cotxets que transcorrerà pel carril bici. Iniciarà a les 10h del matí des del costat del Pavelló Municipal d'Esports Josep Mir de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS