En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Ava Gardner a l'esquerra y Frank Sinatra a Tossa de Mar durant el rodatge de Pandora..

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest dijous s'ha presentat el cartell d'artistes que hi assistiran al festival Petit Paradís de Tossa de Mar.

Entre els participants hi haurà el cantant dels Països Baixos Steffen Morrisson, l'argentina Sofia Gabanna, l'artista francès Oscar Anton o els madrilenys Marlango.

L'escenari se situarà a l'església gòtica situada a tocar d'un penya-segat en el recinte emmurallat de la Vila Vella de Tossa de Mar. En aquest sentit, l'aforament queda limitat a només 268 localitats, en una sèrie d'espectacles que començaran a les 8 del vespre i que aniran del 28 de juliol al 6 d'agost quan la bilbaïna Maren tanqui el festival.

La regidora de Festes del municipi, Andrea Nadal, ha destacat que en aquesta cita s'hi barreja la música, el patrimoni arquitectònic, la gastronomia i l'art. A més, ha destacat que es tracta d'un entorn "únic" a la Costa Brava.

"Recollim la inspiració de Marc Chagall que el va portar a definir la nostra vila com a paradís blau per convidar-vos a gaudir d'un festival diferent en aquesta meravella d'entorn, el Petit Paradís", ha afegit Nadal.

Per la seva banda, el director del Petit Paradís, Carles Gilibets, explica que els artistes han adaptat el seus formats habituals a les condicions úniques de l'església vella de Sant Vicenç. En aquest sentit, han redissenyat uns concerts "que només es podran veure en aquest festival".

El tret de sortida serà el 28 de juliol amb un homenatge a Ava Grdner, coincidint el centenari del naixement de l'artista. Es tracta d'una producció pròpia del festival que comptarà amb la presència de la cantant mallorquina Júlia Colom i la pianista Laura Andrés amb les peces cinematogràfiques creades per l'artista visual Júlia Termes i les projeccions i il·luminació de David Lago.

Queralt Lahoz, Guillem Roma, Juno i El Petit de Cal Eril, completen el cartell d'aquesta segona edició del Festival Petit Paradís.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS