En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un moment de la presentació que s'ha fet aquest divendres a uuSant Feliu de Guíxols de la Porta Ferrada.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols portarà el 24 de juliol una proposta innovadora que fusionarà la música clàssica amb la dansa contemporània.

Es tracta d'un espectacle dirigit per Carlus Pedrissa i fusionarà elements escenogràfics, visuals i lumínics. De fet, serà l'estrena de 'Pastoral of planet' a l'Estat i la música anirà a càrrec de la GIO Symphonia.

Una altre espectacle que s'ha destacat és la del pianista de Jazz nord-americà, Herbie Hancock, una altra de les estrelles internacionals que visitaran Sant Feliu de Guíxols. Però des de l'organització confien en que en breu podran anunciar "altres grans noms del panorama de la música", abans que comenci el festival. "Tenim gairebé tancades algunes incorporacions més, però faltava tancar el tema dels vols", ha remarcat el regidor de la Porta Ferrada.

Entre els artistes que ja s'havien confirmat, hi ha Jamie Cullum – que torna a visitar el festival-, Kings of Convenience o Nathy Peluso, També hi actuaran la brasilera Marisa Monte, Leon Bridges i acollirà les gires de comiat de Serrat –amb gairebé tot venut- i els britànics Simple Minds. Sopa de Cabra, Nil Moliner i Kool & The Gang són els altres noms confirmats.

Altres artistes que aniran en aquesta 60ena edició de la Porta Ferrada seran les gallegues Tanxungueiras, Manolo García, el musical de Mecano Cruz de Navajas, l'espectacle de gospel Amazing Grace, Suu, Chucho Valdés o Tony Hadley.

Fins el moment hi ha 12.000 entrades venudes de les 42.000 que s'han posat a la venda. "Estem molt contents la veritat de la resposta del públic, tot i que som conscients que la gent compra amb poc temps d'antelació", ha concretat el director del certamen, Albert Mallol.

Malgrat que la pandèmia ha obligat a fer tots els concerts asseguts les darreres edicions, aquest any es combinaran amb espectacles a peu dret com el de l'argentina Nathy Pelusso, Nil Moliner o els valencians Zoo, un dels grups amb més concerts aquest proper estiu.

Mallol ha destacat que la programació que han aconseguit els posa com a "festival de referència" a Catalunya i remarca que servirà per "impulsar encara més" la ciutat. "I encara vindran més sorpreses que no podem anunciar encara perquè les estem acabant de tancar", ha reblat.

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols ha demanat als veïns que se "sentin orgullosos" perquè "tots hi estem implicats". "Estem davant d'un esdeveniment clau per Sant Feliu de Guíxols i animo a tothom a venir als 60 anys del festival i que vingui a la ciutat", ha conclòs.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS