En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La presentació del festival A Cappella de Girona.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El programa del 10è Girona A Cappella Festival combinarà propostes internacionals amb altres de país i locals, apostant per formacions emergents del gènere.

En el marc del festival, consolidant-se com l'únic del seu gènere al país, passaran per la ciutat un total 12 formacions de música sense instruments, expressada únicament amb la veu.

El cap de cartell d'aquesta edició és el grup nord-americà Straight No Chaser, que actuarà a l'Auditori de Girona el primer dia de festival. Abans, la plaça de la Independència haurà acollit el concert inaugural amb Les Anxovetes, que adaptaran el seu repertori a la singularitat del cant a cappella. De la mateixa manera, El Pony Pisador tancarà el festival el diumenge dia 15 de maig, amb versions dels seus temes sense instruments.

Precisament la plaça Independència recuperarà el seu protagonisme en aquesta edició: a banda de Les Anxovetes, hi actuaran Out of the Blue, Black Music Choir, Gospelians de Girona, N'ClauVocal i The Buzztones. Amb la voluntat d’acostar la música a cappella a tothom, aquests concerts seran d’accés gratuït. A més, en el mateix espai hi haurà un muntatge floral de Girona, Temps de Flors.

A l’escenari de la plaça de la Independència també es podrà gaudir de l'exhibició de l'última edició d’"El rap dona de menjar", una competició benèfica d’artistes de rap de les comarques Gironines per recollir aliments per a col·lectius desafavorits de Girona i Salt.

Per últim, i com a novetat d'aquesta edició, s'ha programat un concert de la Capella Polifònica de Girona al Monestir de Sant Daniel l'11 de maig, a les nou. L'actuació s'emmarca dins les activitats de la jornada nocturna de Girona, Temps de Flors, i comptarà amb taquilla inversa en benefici de la conservació del monestir.

La desena edició del A Cappella Festival es celebrarà del 7 al 15 de maig.

Vota el número 1

Pel 31 de març

COL·LABORADORS