En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els contenidors intel·ligents que s'han instal·lat a Llagostera fa uns mesos.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les bonificacions a la taxa d’escombraries de Llagostera es fan amb la voluntat de reduir la generació de residus i estimular la correcta recollida selectiva.

De fet, des de fa uns anys a Llagostera s’apliquen diversos tipus de bonificació, que en funció de diversos criteris poden arribar fins al 40%.

Des del consistori recorden que es pot estalviar un 30% per participar a la campanya Compromís Residu Zero com també per participar correctament a la recollida del servei porta a porta. Un 10% de bonificació per participar a la campanya de compostatge casolà, un 5% per als majors de 65 anys i també per a l’ús de la Deixalleria Municipal i un 10% de bonificació per a rendes baixes.

L’Ajuntament també recorda que per poder gaudir del 30% de bonificació per participar a la recollida selectiva del porta a porta cal un mínim anual d’aportacions i també utilitzar correctament el sistema de recollida de cada zona, com els cubells microxipats o els contenidors intel·ligents instal·lats fa pocs mesos.

D’altra banda també hi ha bonificacions per a les activitats comercials. En concret un 20% per a noves activitats comercials i per als comerços adherits a la campanya per a l’eliminació de plàstics.

Tots aquells que encara no disposin dels cubells o bé dels clauers per accedir als contenidors intel·ligents de nova instal·lació a veïnats i algunes urbanitzacions, es pot recollir a l’Oficina del Servei de Recollida al carrer Ferrer, 1. S’hi pot anar tots els dimarts de 10h a 13h, els dimecres de 16h a 20h, els dijous de 10h a 13h i els divendres de 16h a 19h.

La Guia de taxes, impostos i bonificacions es fa arribar un any més a tots els habitatges de Llagostera, tant del nucli urbà, de les urbanitzacions i dels veïnats.