En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra ha desplegat aquest dijous un operatiu antidroga a urbanitzacions de Sils i Maçanet de la Selva.

El dispositiu, en el què han col·laborat les policies locals del municipi, ha començat a les 6h del matí i han fet nou entrades i escorcolls a les urbanitzacions de Vallcanera, Les Comes i Mas Altaba.

Segons informen el Mossos d'Esquadra, el dispositiu s'ha saldat amb 15 detinguts, un d’ells menor, i tres investigats, i el decomís de més de 3.500 plantes de marihuana, estris per al cultiu i armes.

Segons fonts properes al cas, la investigació dels Mossos d'Esquadra va començar arran d'informacions ciutadanes i indicis que apuntaven que alguns dels domicilis podia tenir la llum punxada per plantacions interiors de marihuana.

Aquest dijous a primera hora han desplegat l'operatiu i han fet les entrades autoritzades pel jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners.

El dispositiu ha mobilitzat uns 200 efectius entre unitats d'investigació dels Mossos d'Esquadra, seguretat ciutadana, ARRO, canina i la col·laboració de les policies locals de Sils i Maçanet de la Selva.