En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, i els responsables del Festimams amb un cartell en la presentació de la 6a edició. / Foto: Festimams

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festimams d'aquest 2022 es concentrarà en tres dies consecutius de principis de juny entre la Casa de Cultura i el restaurant la Diva de Girona.

La programació arrencarà el dijous 9 de juny al pati de la Casa de Cultura amb Judit Martín i l'espectacle 'Not talent'.

El divendres s'intensifica l'activitat amb el monòleg de Marc Sarrats, humorista que col·labora a 'Està Passant' i 'Matina Codina' i el del Sr. Bohigas que es farà a les onze de la nit.

A les set serà el torn de l'actor Marc Buxaderas, amb diversitat funcional, que farà un monòleg a partir de situacions que viu en el seu dia a dia en clau d'humor. L'objectiu és sensibilitzar el públic sobre la discapacitat i normalitzar algunes de les situacions que viu una persona amb paràlisi cerebral tetraplègica. Un 5% dels ingressos de les entrades per veure aquest espectacle aniran en benefici de Mifas.

Natza Farré també actuarà al Festimams amb 'Pregunta a la Natza!', una conversa amb el públic carregada d'humor i feminisme. El talent gironí també tindrà un espai en la sisena edició el Festimams amb l'estrena de 'Sé pas on som', que anirà a càrrec de la copresentadora del programa de ràdio 'El búnquer', Neus Rossell, l'actriu Anna Bertran i la periodista Ester Bertran.

Entremig d'aquests dos espectacles protagonitzats per dones, el públic podrà assistir a l'enregistrament d'un programa de la Sotana al mateix pati de la Casa de Cultura de Girona. A les onze de la nit, Magí Garcia tornarà a l'escenari en solitari per presentar 'El còmic més seriós'.

Al restaurant de la Diva, el Festimams ofereix un tast gastronòmic amb productes del segell Girona Excel·lent impulsat per la Diputació de Girona. El divendres, el tast estarà amenitzat pels humoristes Peyu i Carles Xuriguera. L'endemà, el dissabte a la nit, Marc Giró acompanyarà als comensals per parlar de vins i llibres.

Les entrades ja estan a la venda i costen 15 euros pels espectacles al pati de la Casa de Cultura i 50 euros els tasts gastronòmics.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS