En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les activitats de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong durant una de les passades edicions. / Foto: Ajuntament de Campllong

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest cap de setmana, 23 i 24 d’abril, Campllong recupera després de 2 anys aturada per la pandèmia la Fira Comarcal de Primavera.

A la seva 38a edició comptarà amb més de 40.000m2 i amb un centenar d’expositors, una trentena d’activitats i una vintena de mostres i exposicions.

És una fira multisectorial i que en cada edició ofereix als visitants les novetats de sectors com l’agricultura, ramaderia, serveis, alimentació, tecnologia, construcció... i es complementa amb diverses activitats com concursos, exhibicions relacionades amb l’agricultura i la ramaderia tradicional.

La Fira Comarcal de Primavera es va començar a celebrar l’any 1982 i al llarg de les edicions que s’han celebrat ha anat augmentant i diversificant l’oferta de propostes i activitats, essent un referent dins el món rural i comercial i també un reclam per al visitant, ja que en passades edicions ha arribat a acollir més de 30.000 visitants.

Com a novetat d’aquesta edició, pels amants dels vehicles de dues rodes, s’ha organitzat una exhibició de pilots professionals i s’instal·larà un circuit on superar obstacles dissenyats per a tots els nivells i públics per provar el BikeTrial a càrrec de Peu a Baix.

També hi haurà un curs obert d’autocontrol i socialització de gossos a càrrec de Rockendall – Residència Canina, una exhibició de carrusel amb cavalls a càrrec de La Crinera i Volteig de competició amb el Club Volteig Girona.

Una de les activitats destacades, prevista per diumenge 24 d’abril, és el Concurs Morfològic de vaques de raça Frisona. Un certamen on hi participen una cinquantena de caps de bestiar de 10 explotacions lleteres de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya.

També el diumenge els visitants tenen la possibilitat de veure el 38è concurs de ramat i gos d’atura català i la tradicional exhibició del batre, amb maquinària antiga i tractors Lanz.

Altres activitats destacades són el 23è concurs de paletes, el 17è concurs de pintura ràpida, el 15è concurs de Ratafia, el 15è concurs de maquinistes, les exhibicions eqüestres i la 25a tractorada de tractors antics anteriors al 1965 on hi participen cada any un centenar de tractors històrics.

El públic familiar és cada vegada més nombrós a la fira, i per això durant tot el cap de setmana hi haurà diverses activitats per als infants i joves.

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong està organitzada per l’Ajuntament i l’Associació́ de Fires i Festes del municipi amb la col·laboració d’empreses, entitats i voluntaris.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS