En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'espai de creació musical La Marfà de Girona.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb l'objectiu de fomentar les creacions musicals a través de noves tecnologies, l'espai de creació musical la Marfà de Girona i el centre cultural Flashback de Perpinyà obren un projecte de residència creuada.

Es tracta d'una estada de 10 dies en què un artista gironí anirà a Perpinyà i un rossellonès vindrà a Girona.

Durant aquesta residència cada músic haurà de composar una peça d'entre 20 i 25 minuts que enregistrarà en els espais creatius de la seva estada.

A més, els equipaments també proposaran fer classes magistrals o una activitat formativa adreçada a les escoles, estudiants universitaris o un públic més ampli. Quan s'acabi la residència, cada centre cultural acollirà un concert de 35 minuts amb els dos artistes seleccionats.

Aquest abril la Marfà obre una convocatòria a músics de totes les edats que resideixin a la demarcació de Girona per escollir quin artista participarà en aquesta residència creuada.

Per altra banda, Perpinyà també escollirà aquest abril quin artista vindrà a Girona d'entre totes les propostes de la Catalunya Nord que rebi. Els equipaments demanen que els artistes treballin en l'àmbit de la música electroacústica en tots els seus gèneres.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS