En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les actuacions del Festival Espurnes l'any 2019 al parc de l'Estació. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Divendres 6 i dissabte 7 de maig Llagostera celebrarà la 5a edició del Festival Espurnes, un aparador de propostes artístiques de proximitat.

Enguany des de l’organització recuperen el seu format habitual després de dos anys, i per això torna al parc de l’Estació i amb tots els concerts gratuïts i amb entrada lliure.

El festival, organitzat pel grup Sotrac i La Tornada i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona, vol ser un aparador cultural on el públic pugui passar el dia, gaudir de la millor música en un ambient familiar i descobrir noves propostes.

Pel que fa a la programació, es durà a terme la nit de divendres i el matí, tarda i nit de dissabte i els concerts estaran distribuïts en dos escenaris.

Els concerts de la primera jornada de l’Espurnes iniciaran a les 21h, en concret amb el concert d’Anna Andreu que estrenarà el seu material a les comarques gironines “La Mida”. Seguidament actuarà La Ludwing Band (22.15h), grup guanyador com a millor disc de l’any als darrers Premis Enderrock. I l’últim concert de divendres serà a càrrec del grup de Punk Fetus (23.40h).

L’endemà dissabte 7 de maig les activitats iniciaran a les 11h amb la Colla Jove Percunautes, un projecte comunitari de percussió format a Santa Cristina d’Aro i també hi haurà un taller de malabars pels més menuts. Seguidament a les 12h un concert familiar a càrrec de Caïm Riba que presentarà “Llunes de Plató”, el que va ser escollit com a millor disc de cançó d’autor als Premis Enderrock.

A la tarda l’Espurnes es tornarà a activar a les 17.30h amb un concert a càrrec d’Alberd Oliva, a les 18.30h serà el torn del bateria de Els Pets, Joan Reig, que presentarà el seu nou disc en solitari “Bagatzem”.

Al vespre, a les 20.45h serà el torn de Gemma Humet i que presentarà per primer cop a les comarques gironines el seu nou treball “Rere tot aquest fum”. A les 20h serà el torn de Secundària

Ja a les 22h serà el torn del grup amfitrió del Festival Espurnes, Sotrac, i durant el seu concert també interpretaran la cançó que han creat en motiu del 5è aniversari d’aquest festival “Una sola flama”. Un tema que s’ha enregistrat conjuntament amb artistes que han assistit en darreres edicions de l’Espurnes: Cesk Freixas, Pau Alabajos, Tona Gafarot, Mireia Vives, Borja Penalba, Sergi Carbonell, Adrià Dilmé i Paula Grande.

Els concerts continuaran a les 23h amb Valira, que passarà per Llagostera després de diversos festivals com el Festival de les Arts i el Viña Rock i presentaran el seu nou treball “Supernova”. Tancarà l’Espurnes 2022 el grup Guineu a les 00.30h, un dels grups cridats a convertir-se en la revelació de la temporada.

També hi haurà un espai de FoodTracks per poder menjar i un espai de bar.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS