En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge exterior de la llar d'infants El Niu de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tot i que la llar d'infants El Carrilet, amb capacitat per a 107 infants, seria suficient per acollir les 93 preinscripcions pel curs 2018/2019 l’Ajuntament de Llagostera ha decidit mantenir en funcionament la Llar d’infants El Niu.

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Llagostera, s’ha reunit amb la direcció del centre i representants de les famílies per valorar la possibilitat de mantenir en servei El Niu, tal com s’ha fet durant el curs 2017/2018 i sol·licitaven alguns pares i mares.

L'Alcalde Fermí Santamaria ha explicat que 'la voluntat principal de l'Ajuntament sempre ha sigut poder cobrir la demanada d'escolarització de totes les famílies de Llagostera amb un servei de qualitat i accessible per a la majoria de famílies".

Santamaria ha recordat que des de fa 10 anys no s’incrementen els preus de la quota bàsica de la Llar d’Infants i que actualment l’Ajuntament assumeix un dèficit de 234,51 euros per cada infant matriculat. En aquest sentit, per poder fer sostenible el servei i donada la creixent demanada dels serveis de menjador i bon dia, “de cares al curs 2019/2020 es plantejarà una revisió de les quotes, sense que aquest fet suposi un problema per a les famílies amb pocs recursos”.

Des del consistori recorden que fa sis anys, l'Ajuntament disposa d'una línia d'ajuts destinada a les famílies amb necessitats econòmiques que no poden fer front a les quotes mensuals del servei municipal de Llar d'infants.

Les bases de la convocatòria contemplen una rebaixa del 25, 50 o 70% de la quota bàsica mensual segons el nivell d'ingressos de la unitat familiar.

Per al curs 2017-2018 s'hi han destinat 13.261 €. La quantitat per al curs vinent es sabrà un cop resoltes les sol·licituds. De moment hi ha una reserva pressupostària de 23.000 €.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS