En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Els responsables del festival 'Salat' acompanyats pels integrants de 'La Ruina'. / Foto: Guillem Roset (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La segona edició del festival d’humor ‘Salat’ de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà entre l’1 i el 3 de juliol amb 10 espectacles d’estils ben diferents.

El certamen de Porta Ferrada d’humor, improvisació i actualitat comptarà amb artistes com Quim Masferrer, els membres de ‘La Sotana’ Joel Díaz, Manel Vidal, Magí, Andreu Juanola i Enric Gusó, i els creadors del podcast ‘La Ruina’ Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull.

En aquesta edició el festival es presenta com a “divers” i “transversal” i oferirà formats com els podcast, les propostes familiars o d’altres amb missatge i component reivindicatiu. Les entrades pel Salat 2022 ja estan a la venda.

El festival arrencarà el divendres 1 de juliol amb la inauguració a càrrec de La Prados amb l’exposició ‘Lo que tú digas’ que es podrà veure al llarg del cap de setmana. El tret de sortida continuarà amb l’espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer. El primer dia acabarà amb el micro obert de l’altre mic amb Irene Minovas i Marc Oliva.

La segona edició del Salat comptarà amb el ceretà Comandante Lara amb ‘A tota costa’ amb Jesús Tàpia i Vicente Ruidos. Es completa la programació amb ‘Calladitas estáis más guapas’ de Sil Castro, Jessika Rojano i convidats, ‘La sobremesa de el sentido de la birra’ de Ricardo Moya amb una edició especial de sobretaula i Chiqui Jamming serà la proposta familiar.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS