En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El coordinador local de Junts, Vicens López, el cap de llista, Narcís Llinàs, la coordinadora comarcal de Junts, FAnny Carabellido, i la regidora de Junts, Pilar Aliu. / Foto: Junts per Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Junts per Llagostera és la segona formació política local que ja ha fet públic el seu candidat per a les eleccions municipals del proper 2023.

Aquest passat dijous a l’assemblea d’afiliats es va escollir per unanimitat com a candidat a Narcís Llinàs. Segons va explicar veu “necessari fer un tomb en la gestió del municipi, per tal de recuperar la millor cara de Llagostera”.

El candidat de Junts per Llagostera farà tàndem amb Pilar Aliu, que va ser cap de llista a les últimes eleccions municipals del passat 2019.

Segons expliquen des de la formació en un comunicat “Durant aquest mandat, Junts ha fet una oposició constructiva però responsable, ferma i rigorosa, posant de manifest les mancances en la gestió de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera), la deficient neteja del municipi, la internalització sense sentit de serveis, la falta de lideratge i la improvisació constant”.

Narcís Llinàs, de 52 anys i empresari, va ser regidor durant el mandat 1995-1999 i del 2003-2007, durant els quals va ser el responsable de les àrees d’Urbanisme i de la Brigada Municipal.

Segons es detalla al comunicat, la coordinadora comarcal de Junts, Fanny Carabellido, detalla que “Llagostera mereix tornar a ser un referent” i subratlla que la candidatura que es presenta “treballarà amb il·lusió per fer-ho possible, perquè l’integren persones de diversos perfils amb vocació de servei i amb experiència en gestió”.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS