En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels espais del festival Ludivers de Girona en una de les passades edicions. / Foto: Festival Ludivers

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els jocs i els mons de la imaginació i creativitat tornaran als carrers de Girona aquest cap de setmana amb una nova edició del festival Ludivers, centrat en el joc i el lleure.

L'esdeveniment recuperarà els 6 planetes que articulaven la programació als jardins de la Devesa.

Es tracta del planeta Imaginari amb un espai de lectura familiar on hi participaran escriptors dels contes, el planeta Gastrolúdic amb tallers relacionats amb la cuina, el planeta Articiència amb disset tallers per a totes les edats (una oferta més àmplia que en les edicions anteriors), el Click&Dit centrat en noves tecnologies i videojocs, el Miniplaneta pels més menuts i el planeta Juganer.

En el Miniplaneta i haurà espais i materials diversos perquè els infants puguin explorar i interacturar-hi de forma lliure i espontània. Per altra banda, en el planeta Juganer hi haurà més de 70 taules amb diversos jocs de taula muntats. De fet, aquest any serà la primera vegada que hi haurà més de 30 editorials de jocs de taula que presentaran les seves propostes.

Una altra de les activitats destacades tindrà lloc dins del planeta Imaginari. Els seguidors i seguidores de la saga de llibres 'Agus i els Monstres' estaran de sort, perquè el festival portarà a la ciutat els seus autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny, que presentaran el joc de taula basat en els llibres i faran signatura d'exemplars.

A més, aquest any el Ludivers s’ha proposat el repte de construir 1.000 grues de paper origami al llarg dels quatre dies de festival, per desitjar els millors dels desitjos a tothom. Aquestes figures es podran construir en les mateixes activitats ubicades a la Devesa o bé dur-la directament de casa

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS