Llagostera Ràdio on-line

Interior d'una oficina del SOC. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Generalitat ha obert el termini perquè els joves d'entre 16 i 29 anys s'inscriguin al programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de primera experiència professional a les administracions públiques.

Segons ha detallat en un comunicat el Departament d'Empresa i Treball aquest divendres, la iniciativa compta amb un pressupost de 14,4 milions d'euros, finançats amb fons europeus MRR, i subvencionarà la contractació de 600 joves desocupats durant deu mesos, mitjançant la modalitat de contracte de pràctiques en els diferents departaments i organismes públics de la Generalitat.

Per territoris, els contractes es faran a la demarcació de Barcelona (446), Tarragona (60), Lleida (52) i Girona (25).

Tal com ha detallat el Departament, els sol·licitants han de tenir un títol d'educació superior, un cicle formatiu de grau mitjà o superior, o un certificat de professionalitat.

Pel que fa a la selecció, les oficines de treball facilitaran a les entitats contractants una relació de noms de les persones candidates que compleixen els requisits per a cada lloc de treball.

A partir d'aquest llistat, l'entitat haurà de realitzar el procés de selecció. Des del Departament de Treball han indicat que la incorporació als llocs de treball es farà a tot tardar el 30 de juny.