En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El pati de Can Caciques adornat amb una de les mostres florals. / Foto: Llagostera en flor (arxiu)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Associació Llagostera en flor recupera aquest 2022 el concurs-exposició de flors a l’Església Parroquial i a diversos punts del Casc Antic, la 31a edició.

Es realitzarà del 3 al 7 de juny i en motiu de la Festa Major de Llagostera.

Pel que fa al concurs hi poden participar totes les persones que ho desitgin i de qualsevol edat. En total consta de 12 categories: planta de fulla verda, planta de flors, rams de roses, rosa individual, rams de fors segues, rams de bosc, rams artificials, bonsai, centres amb fruites o vegetals, ikebana, cactus i aparadors.
També hi haurà una categoria infantil per a infants menors de 12 anys.

Des de Llagostera en flor expliquen que per participar-hi cal portar les flors i plantes el dijous 2 de juny de 9h a 13h i de 16h a 20h i l’endemà divendres 3 de juny de 9h a 13h a l’Església. Pots consultar les bases del concurs AQUí.

L’entrega de premis es farà a la mateixa Església el diumenge 5 de juny a la tarda. Hi haurà un premi a la millor aportació i un accèssit per a cada categoria.

El recorregut per l’exposició consta de diversos espais: plaça del Castell, l'església Parroquial, Sala de Plens, Mirador de la presó, escales de la plaça del Castell a la plaça Llibertat, pati de Can Gandol al c. Sant Pere, pati de Can Milan al c. Olivareta, plaça de Can Caciques al c. Processó, entrada de l'Espai Cultural Casa de les Vídues, Sala de Can Roure, Entrada de la Llar del jubilat i el pensionista, entrada del Centre Cultural Can Roig i a diversos aparadors d'establiments comercials del nucli urbà.

Es podrà visitar cada dia de la Festa Major de 10.30h a 13.30h. A les tardes estarà tancat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS