En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El director del festival Tempo de Girona, Albert Candela, acompanyat pel vicealcalde de Girona, Quim Ayats, el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira,i el director dels serveis territorials de Cultura, Josep Calatayud. / Foto: Diputació de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Tempo de Girona recupera la dualitat d'espais entre els concerts de la plaça dels Jurats i les del passeig Arqueològic del Barri Vell de Girona.

El director del Tempo, Albert Candela, ha anunciat que hi haurà una quarantena d'activitats gratuïtes que es faran entre el 8 i el 31 de juliol, en paral·lel als concerts de pagament que es faran a la plaça dels Jurats amb la Casa Azul, Ramon Mirabet, la Bien Querida, Cecilia Krull, Joina o Blondex.

Al passeig Arqueològic hi haurà les actuacions gratuïtes amb grups com Bratia, Anthus, Joan Masdéu, Boom Boom Figthers o Manzau, entre d'altres. La idea és programar diferents gèneres musicals al costat del Tempo Village per atraure a tot tipus de públic.

A més, el Tempo mantindrà sinèrgies amb diversos projectes culturals de la ciutat com el Festival NEU! O l'Antenes.

Una altra de les apostes el Tempo és la inclusió, per això aquest any hi haurà cinc actuacions inclusives. Dues d'elles seran amb la col·laboració de la Fundació ONCE (Nucli Trío de David Viñolas i Rebelde Ibón Casas). També hi haurà l'actuació Rumba 4G, una formació sorgida per un projecte d'inclusió social que es fa al sector Est de Girona i la del grup Clams, una banda de pop-rock formada per persones amb discapacitat.

A més, es faran 8 vermuts musicals i activitats com el Wine&Music, un tast de vins amb música en directe que es farà l'11 de juliol amb una entrada de 26 euros. També es faran xerrades literàries amb Donat Putx i Gemma Humet.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS