En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La Piscina Municipal de la zona esportiva de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera ja es prepara per tornar a obrir les dues piscines municipals un estiu més.

La primera a obrir al públic serà la de la zona esportiva (Av. de l’Esport), en concret el dijous 23 de juny, mentre que la de La Canyera ho farà el 2 de juliol i totes dues finalitzaran la temporada el 31 d’agost.

Un estiu més els usuaris poden disposar de diversos tipus d’abonaments. Pel que fa al preu general per a les persones de 3 a 65 anys serà de 100€ i les que tinguin arrelament al municipi (empadronament o rebut de l’IBI a Llagostera) el preu serà de 50€.

Pels usuaris de més de 65 anys el preu general de l’abonament és de 70€ mentre que els que tenen arrelament al municipi serà de 35€.

També hi ha diversos preus per als abonaments per persones ascendents i descendents, és a dir, pares, avis i nets i hauran de demostrar la relació de parentiu de fins a 2n grau amb el llibre de família o una declaració jurada. El preu de 3 a 65 anys serà de 70€ i de més de 65 anys serà de 49€.

També hi ha la possibilitat d’un suplement d’abonament familiar per a fills majors d’edat amb un màxim de dues persones. Per a les persones amb arrelament al municipi serà de 30€ per persona i per als ascendents i descendents, 42€ per persona.

Si no es disposa d’abonament el preu diari serà de 5.50€ i els dies festius, dissabte i diumenge és de 7.50€.

Els abonaments es poden comprar a la Piscina Municipal de la zona esportiva a partir del dia d’obertura, el 23 de juny i son vàlids per a les dues piscines.

Pel que fa als horaris la piscina de la zona esportiva obrirà del 23 de juny al 31 de juliol d'11h a 20.30h, de l'1 al 15 d'agost d'11h a 20h i del 16 al 31 d'agost d'11h a 19.30h.

L'horari de la piscina de La Canyera serà tant el juliol com a l'agost d'11h a 19.30h

Pots consultar les normes d'ús de les piscines AQUí.

D'altra banda, del 27 de juny al 28 de juliol es duran a terme activitats d’aiguagim, jocs i esports per adults.

L’Aiguagim es farà a la Piscina Municipal de la zona esportiva tots els dilluns i dijous de 19.30h a 20.30h. Es tracta d'una activitat física dins de l'aigua i amb suport musical on es treballa la força, la resistència, l'amplitud de moviments i la coordinació.

Pel que fa als Jocs i Esports s’impartiran els dilluns i els dimecres de 19.30h a 20.30h al Camp Municipal de Futbol. Serà una activitat física per a millorar i entrenar la condició física mitjançant jocs i formes jugades de diversos esports.

El preu per cada activitat és de 65€, i les inscripcions es poden fer per internet al web del Consell Esportiu del Gironès.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS