En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuna dins de l'habitatge de Lloret de Mar. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La investigació l'han portada a terme els agents de la policia judicial de la comissaria de la Policia Nacional a Girona.

Segons informa el cos, els agents van tenir coneixement que a l'interior d'aquest habitatge de Lloret de Mar s'hi estaria cultivant marihuana.

Van fer vigilàncies i seguiments al voltant de la casa, per veure qui n'entrava i en sortia, i també van comprovar com l'habitatge xuclava la llum directament del carrer.

Després d'identificar el responsable de la plantació, un albanès de 30 anys, la policia va demanar al jutjat que l'autoritzés a entrar a l'habitatge per fer-hi una entrada i escorcoll.

L'operatiu es va dur a terme a principis d'aquest mes de juny. A dins de la casa, repartides en diferents estances, la policia hi va trobar fins a 1.810 plantes de marihuana. A més, també hi havia tots els aparells necessaris per afavorir el creixement de la droga (aires condicionats, ventiladors i focus, entre d'altres).

Al detingut se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i d'un altre de defraudació de fluid elèctric, per tenir l'electricitat punxada.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS