En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Calonge, Jordi Soler, el vicepresident de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director artístic del F'estiu, Francesc Sànchez Carcassés. / Foto: Diputació de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El castell de Calonge escalfa motors per a la segona edició del F'estiu, un certamen musical que es farà entre l'11 i el 20 d'agost.

En aquesta ocasió Rita Payés serà l'encarregada d'estrenar l'escenari i l'endemà Blaumut agafarà el relleu. El grup català estrenarà el seu cinquè disc d'estudi, 'Olímpica i primavera', mantenint el joc entre música pop i instruments de clàssica.

Gemma Humet actuarà el 13 d'agost per presentar 'Rere tot aquest fum' (2022), un pas més cap a la fusió de la cançó d'autor amb la música electrònica liderat per la seva veu amb un fort caràcter mediterrani.

El dijous 18 serà nit de sardanes amb la Cobla de Sant Jordi i la Principal del Llobregat. La primera formació ja va participar en la primera edició del festival i ara repeteix amb la Principal del Llobregat per reestrenar 'L'èpica del castell', una sardana de Ros-Marbà per a dues cobles.

Albert Guinovart i Vicens Prats posaran la nota clàssica amb una actuació que reviurà el concert del 15 d'agost del 1988, un dels més recordats entre els festivals de música de Calonge.

La clausura serà a càrrec de Maria del Mar Bonet amb la Big Band Begues, el 20 d'agost.

Els organitzadors del festival han anunciat que aquest estiu tota l'energia que es consumeixi al F'estiu estarà produïda per plaques solars.

Les entrades pels concerts ja estan a la venda a través del web del festival.

El festival de música F’estiu l’organitza l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, sota la direcció artística del periodista Francesc Sánchez Carcassés

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS