En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Club BTT de Llagostera torna a organitzar un any més la marxa popular de BTT “La Salamandra” per als amants de la bicicleta de muntanya.

Es realitzarà el 28 d’agost al matí i s’oferiran com és costum dos recorreguts, un de llarg de 41 km i amb 1.200 metres de desnivell, i un de curt de 24 km amb 550 metres de desnivell.

El circuit curt és apte per a tots aquells practicants regulars de BTT amb un grau de tècnica i en canvi el circuit llarg requereix d’un bon estat físic i una bona tècnica. No es tracta d’un enduro però hi haurà baixades i punts complicats.

Pel que fa a les novetats de l’edició d’aquest 2022, des del Club BTT de Llagostera expliquen que neix “La Salamandra Kids”, un nou recorregut d’uns 10 km i 170 metres de desnivell i que està pensat per a la mainada que s’inicia amb la BTT. Pel que fa als menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’una persona major d’edat, mentre que els menors de 14 anys hauran de portar un full d’autorització d’un pare, mare o tutor legal.

La Salamandra, està limitada a 500 participants per als recorreguts llarg i curt i a 100 participants pel que fa a “La Salamandra Kids”.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer únicament per internet des del web del Club BTT de Llagostera i romandran obertes fins el 25 d’agost a la nit.

Pel que fa als preus per participar-hi és de 18€ per als federats i 21€ per a les persones que no estiguin federades. El preu de “La Salamandra Kids” és de 10€ per als federats i de 13€ per als no federats (nens i acompanyants).

Des del Club BTT també informen que per a tots els participants hi haurà uns mitjons de regals, sortejos, entrepà, beguda, neteja de bicis i d’altres serveis per als corredors.

Pel que fa als horaris, el dia abans (27 d’agost) de 17h a 19h hi haurà la recollida de dorsals a l’edifici Polivalent i el dia de la cursa (28 agost) es podran també recollir dorsals de 7.15h a 8.15h. La sortida de la marxa llarga serà a les 8.30h, la marxa curta a les 9h i la sortida dels nens serà a les 9.15h. Es faran des de l’edifici Polivalent de Llagostera.

Per a més informació es pot consultar el web del Club BTT de Llagostera i les seves xarxes socials (Facebook i Instagram).

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS