En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En motiu de les altes temperatures derivades de l’onada de calor, l’Ajuntament de Llagostera ha acordat obrir gratuïtament les piscines municipals. En concret s’hi podrà accedir sense cost de 13h a 15h.

Una mesura que segons el consistori és oberta a tothom però en especial per aquelles persones més vulnerables com la gent gran, nadons i dones embarassades.

L’accés gratuït tant a la piscina de la zona esportiva com la de La Canyera és per als veïns i veïnes amb arrelament al municipi i limitat, en tot moment, per l’aforament permès. Es recorda que els menors de 12 anys cal que entrin acompanyats d’un adult.

La mesura, que és excepcional, vol ajudar a combatre l’episodi de temperatures extremes i arriba després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per Onada de Calor del PROCICAT.

D’altra banda des de l’Ajuntament es recorda que si no es disposa d’aire condicionat o ventilador a casa, es pot accedir durant el seu horari habitual a diversos equipaments municipals on hi ha aire condicionat. En concret a la Biblioteca Julià Cutiller i a la Llar de Pensionistes.

Des de Protecció Civil s'ha editat diversos consells per mitigar els efectes de l'onada de calor, es poden consultar AQUí.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS