En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La investigació es va iniciar a finals del 2021 arran de tenir coneixement de diversos tributs impagats a la Seguretat Social en relació a les cotitzacions de treballadors d'empreses de Girona.

Agents de la Policia Nacional van detenir en un primer moment un home que regentava una assessoria a Girona i que va fer fins a 15 contractes falsos cobrant diverses quantitats de diners.

Arran d'aquesta detenció es van arrestar també a 15 estrangers que van pagar per aconseguir el contracte fraudulent.

Es va informar les empreses dels impagaments i llavors aquestes van manifestar que aquests treballadors mai havien estat contractats per elles, ni les coneixien. Fruit de la investigació es va aconseguir esbrinar que el gestor, responsable de la gestoria, feia contractes laborals a ciutadans estrangers en situació d'irregularitat amb l'objectiu de regularitzar aquesta situació.

Feien servir sense el seu consentiment el nom d'empreses que treballaven amb ell. Així, el gestor va actuar fraudulentament en nom d'aquestes companyies fent els contractes laborals sense que elles en tinguessin coneixement.

La policia va detenir el gestor i els 15 estrangers que van pagar per aconseguir un contracte laboral fraudulent. La majoria dels arrestats són de nacionalitat marroquina.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS