En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera engega al mes d’octubre un servei de canguratge d’acompanyament d'infants en el trajecte de l'escola fins a la zona esportiva per  fer esport.

Segons informa el consistori, el servei consistirà en acompanyar els infants amb un monitor des de les escoles de Llagostera, tant des de l'Escola Lacustària com des de l'Escola Puig de les Cadiretes fins a la zona esportiva.

El servei està pensat per ser utilitzat en el cas de que les activitats extraescolars que comencen mitja hora més tard de la sortida del centre educatiu i també en el cas que les famílies vulguin recollir els infants a les 17.30h a la zona esportiva.

L’objectiu és poder afavorir la participació dels infants en les activitats extraescolars i poder facilitar la conciliació familiar i laboral.

Pel que fa al servei, s’oferirà els dies que hi hagi el mínim d’infants inscrits establert, és a dir 8 per a cada escola. Quan es realitzi la inscripció caldrà especificar els dies que es farà ús d’aquest servei i també s’ha de concretar quina activitat extraescolar es realitza, si aquest és el cas. Les inscripcions es poden fer fins al 22 de setembre al web de l'Ajuntament de Llagostera, tant per als alumnes de l'Escola Lacustària com per als de l'Escola Puig de les Cadiretes.

Per utilitzar aquest nou servei de canguratge hi ha diversos preus: un dia a la setmana te un cost de 80€/curs, dos dies a la setmana és de 144€/curs, tres dies a la setmana és de 208€/curs, quatre dies a la setmana és de 240€/curs i de 5 dies a la setmana és de 280€/curs.

El servei es desenvoluparà des del mes d’octubre i finalitzarà al mes de maig. Per a més informació es pot trucar al telèfon 972 83 19 95 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS