En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una zona de contenidors a Llagostera amb deixalles abocades. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha imposat una sanció a un veí de la urbanització Selva Brava per deixar escombraries fora de la zona de contenidors de la recollida selectiva.

En concret la Policia Local el va enxampar in fraganti mentre cometia la infracció i el va poder identificar.

Realitzar abocaments en zones no permeses comporta una multa de 400€ i ara l’expedient sancionador ja està en tràmit via XALOC.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, David Parron, recorda que l’ús de les àrees de contenidors de les urbanitzacions i dels veïnats del municipi on no es duu a terme la recollida d’escombraries porta a porta, és exclusivament pels veïns i que per fer-los servir cal disposar d’un clauer electrònic.

Des del consistori informen que la Policia Local ha intensificat la vigilància a les zones on s’han detectat comportaments inapropiats per part d’alguns veïns.

De fet, deixar les bosses d’escombraries o els trastos fora dels contenidors provoca greus problemes que perjudiquen l’entorn i la bona convivència dels veïns, els quals ja han mostrat diverses queixes per aquest fet en les darreres setmanes. També deixar les escombraries on no toca és un reclam per als animals.

L’Ajuntament recorda que ofereix diversos serveis i actuacions per a la bona gestió dels residus, com és la recollida gratuïta de trastos a domicili, la bonificació de la taxa d’escombraries, els compromís residu zero i les instal·lacions de la Deixalleria Municipal, entre d’altres.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS