En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons la Policia Nacional, les detencions es van fer a l'interior d'un avió a l'aeroport del Prat minuts abans que la nau s'enlairés i fugissin cap als Estats Units. Les detencions van tenir lloc dimecres passat, 7 de setembre, al migdia.

Prèviament, els agents havien trobat una plantació de marihuana 'indoor' que funcionava a ple rendiment en una finca de més de 1.000 m2 a Llagostera amb més d'un miler de plantes.

Les detencions han estat possibles gràcies a la col·laboració entre els grups de Policia Judicial de Sant Feliu de Guíxols i l'Aeroport del Prat.

L'actuació s'emmarca en l'operació 'Gartio/Emperador II' i la investigació es remunta a principis del mes de gener, quan els investigadors van confirmar les sospites després de nombroses vigilàncies a la finca de Llagostera on hi havia la plantació de marihuana.

En el registre domiciliari es van confiscar 41 kg de marihuana i 4.000 dòlars de diners en efectiu. Un cop practicats els registres va començar l'operatiu contrarellotge per detenir els integrants de l'organització.

D'altra banda, els informes tècnics de la companyia elèctrica van demostrar que el frau de fluid elèctric era de més de 71.000 euros.

Els detinguts van passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Dos han quedat en llibertat amb càrrecs mentre que s'ha decretat presó provisional sense fiança per al líder de l'organització.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS