En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Bombers inspeccionant una teulada malmesa per la pedredada del passat mes d'agost a la Bisbal d'Empordà.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà han detingut un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i d’un delicte de falsificació de document mercantil.

El jove va quedar arrestat el passat dimecres 21 de setembre, 5 dies després que una persona -que havia patit danys a la teulada del seu habitatge durant la pedregada del dia 30 d’agost a la localitat- ho denunciés.

L'empresa no hauria impermeabilitzat ni fixat les teules i hauria facturat material no utilitzat. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Per fer la reparació, la víctima va contactar amb una empresa especialitzada en reparació de teulades i que s’anunciava amb tríptics propagandístics pel carrer. Aquesta empresa li va fer un pressupost verbal que ascendia a 3.800 euros. Un cop finalitzada la reparació, el presumpte estafador va reclamar 1.000 euros més amb l’excusa que la feina havia estat més complicada del previst.

A més, el denunciant va comprovar que s’havia facturat material no utilitzat i, en realitat, els operaris no havien impermeabilitzat ni fixat les teules, només les havien sobreposat a la teulada malmesa.

El dimecres, els Mossos van aconseguir localitzar i detenir un dels autors a la Bisbal. Després de comprovar que la factura presentada per l’empresa de l’arrestat és falsa, se l’investiga per un presumpte delicte de falsificació de document mercantil.

La investigació no es dona per finalitzada perquè no es descarta que hi hagi més afectats o hi puguin haver més detencions. El detingut, a qui no li consten antecedents, va declarar davant de la policia i serà citat pel jutjat instructor de la causa.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS