En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La presentacio del cicle de concerts a cegues.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival 'Concerts a cegues' segueix reivindicant la voluntat de descobrir nous espais de la ciutat i en aquesta edició s’obre a tres espais icònics de Girona que encara no havia visitat.

A més, també es reforça la idea de descentralitzar l’aposta cultural de la ciutat amb un concert al barri de Sant Daniel que tindrà un format especial.

"Des de la proximitat. Al costat de les veïnes i veïns, de les entitats, de les iniciatives que es tirin endavant. Per a la millora dels barris. Estem portant més que mai la cultura als barris, i el cicle ‘Concerts a cegues’ n'és un clar exemple”, ha assegurat el vicealcalde i regidor de Cultura del consistori, Quim Ayats.

Els assistents a aquets concerts, no saben quin grup o artista actuarà fins al moment de començar.

Entre les 8 localitzacions que acolliran els concerts també hi destaquen la presó del Museu d'Art, la Cova de La Volta i el refugi antiaeri del jardí de la Infància, 3 ubicacions que havien estat testimonis del naixement del festival el 2019 i que no s’havien pogut repetir per les restriccions.

A més, s’allarga un any més la vinculació entre els “Concerts a Cegues” i la Catedral de Girona, i aquest any es faran concerts en un altre punt del temple.

D'altra banda i com és habitual, 4 dels 8 espais tindran una doble sessió de concerts, amb un total de 12 actuacions i mig miler d'entrades a la venda.

Els 'Concerts a Cegues' repetiran en aquesta edició l’aposta social que van estrenar fa un any. Amb la voluntat d’acostar la cultura a aquells públics que, per diferents circumstàncies, en queden habitualment exclosos, el festival va oferir l'any passat un doble concert a la Residència Assistida per a Gent Gran Creu de Palau. Enguany, el festival ho reforçarà amb dos concerts que s'anunciaran properament.

Enguany se celebrarà del 22 d'octubre al 27 de novembre i les entrades ja estan a la venda.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS