En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més en motiu de la Fira del Bolet, Llagostera farà entrega del Premi Ou de Reig. Un guardó que s’atorga a una persona o entitat que hagi fet quelcom destacat pel municipi.

De fet son les entitats locals qui escullen els candidats i un cop rebuda la tria s’activen les votacions perquè els llagosterencs triïn el guanyador.

Aquest 2022 hi ha un total de 7 candidats al Premi Ou de Reig:

- Càritas Llagostera, per la tasca social que fan al municipi.

- Guillem Ferrer Bellvehí, per dur el nom de Llagostera arreu del territori amb l’equip Cavall de Mar.

- Creu Roja Llagostera, per la tasca social i de voluntariat que realitzen al municipi.

- Mariàngela Vilallonga, per la seva contribució a la cultura del país però especialment per la seva col·laboració amb activitats culturals i amb entitats de Llagostera i la seva permanent reivindicació de la seva condició de llagosterenca.

- Comissió de Reis, per l’esforç que fan cada any amb la poca gent que col·laboren perquè els Reis facin contents a la mainada en una nit tant especial per ells.

- Meeple Llagostera, per la seva activitat a favor de nens i adults de Llagostera i per afavorir el lleure i la interacció social.

- Ramon de Arriba Regàs, per la seva tasca de divulgació del patrimoni cultural, històric i social de Llagostera a través del seu Instagram. A més ha dedicat molts anys en fer créixer Llagostera Ràdio.

Les votacions, que ja estan obertes, es poden fer des del web de “Llagostera participa” de l’Ajuntament de Llagostera fins el 10 d’octubre a les 14h. Poden votar totes les persones empadronades a Llagostera majors de 16 anys.

D’altra banda, des del mateix espai de votació també es pot escollir l’aparador que més agradi pel Concurs d’Aparadors de la Fira del Bolet.

El Premi s’entregarà el dimarts 11 d’octubre al Teatre del Casino Llagosterenc dins del Showcooking.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS