En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les sessions de grup del projecte 'Baix Emporda, Dones i Terra' sobre l'empoderament femení en el sector agroalimentari. / Foto: Consell Comarcal Baix Empordà

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Comarcal del Baix Empordà vol potenciar la presència femenina en empreses agroalimentàries. Per fer-ho, ha organitzat 7 sessions de coaching sota el nom de "Baix Empordà, Dona i Terra"

Va començar el passat mes de setembre i s'allargarà durant aquest octubre i hi participen una quinzena de dones. Es fan trobades en grup, tutories individuals i mentories entre elles per tal d'ajudar a les dones a desenvolupar els objectius laborals i personals.

Es tracta d'una iniciativa que busca reforçar la presència de dones en el sector agroalimentari. El projecte va adreçat a dones que ja treballen en aquest àmbit, emprenedores i empresàries i també dones que estan a l'atur.

A través d'aquest projecte s'intercanvien experiències i anècdotes per tal d'aconseguir els seus objectius laborals.

L'objectiu del projecte és reduir les grans desigualtats de gènere que històricament hi ha hagut en l'àmbit agroalimentari. A més, a dia d'avui es troba en recessió pel que fa als llocs de feina que ofereix, tot i la forta vinculació amb el principal motor turístic a la comarca (el turisme).

Des de la Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà s'ha apostat per aquestes sessions que ajudin a les dones a reforçar la seva presència i mantenir els projectes empresarials que ja tenen en actiu i també facilitar que d'altres dones comencin projectes emprenedors. A més, també es treballa com millorar les opcions d'aconseguir una feina en el sector per a les dones que estan a l'atur.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà i forma part dels Projectes Singulars de desenvolupament econòmic local de la Diputació de Girona.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS