En directe: Espai vintage - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Una parada de la Fira del Bolet en una passada edició. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera celebrarà el dimecres 12 d’octubre la 20a edició de la Fira del Bolet, però els actes ja arrenquen aquest cap de setmana.

Aquest 2022 ja es podrà celebrar sense cap mesura ni restricció i s’ha programat activitats per fer en família, exposicions, tallers, un mercat del bolet...

Les activitats comencen aquest dissabte 8 d’octubre amb un esmorzar boletaire i diversos consells micològics a càrrec de l’Associació Micològica Joaquim Codina, al vell mig del Massís de les Cadiretes. Es tracta de la segona edició de Bolets en família (10h).

El mateix dissabte al migdia (12h) s’inaugurarà l’exposició commemorativa dels 20 anys de la Fira del Bolet a Sala de Can Roure, a la plaça Llibertat, i tot seguit es farà la inauguració de la Rodona del Bolet a la rodona de la carretera de Caldes.

Ja la setmana vinent, el dimarts 11 d’octubre, es duran a terme diversos actes previs a la celebració de la Fira. Al matí (8h) Hi haurà el tradicional Concurs d’anar a buscar bolets i al vespre torna una edició més el Showcooking al Teatre del Casino Llagosterenc (19.30h). Enguany amb la novetat que qui cuinarà no serà cap xef professional, si no que anirà a càrrec de “Les Àvies de Llagostera” les quals prepararan receptes boletaires tradicionals de la cuina llagosterenca.

Després del Showcooking es farà entrega al mateix Teatre dels Premis Bolet: Ou de Reig de Llagostera, per la tasca d’una persona o entitat en favor del poble (votacions AQUÍ), el Concurs de buscar bolets, el Premi d’aparadors del Bolet i el Premi Cistell de Plata de la Unió de Botiguers de Llagostera.

Ja el dimecres 12 d’octubre (10h a 19h), es celebrarà la Fira del Bolet durant tot el dia al nucli antic. A banda del mercat del bolet, s’hi realitzaran diverses activitats com una visita al Campanar, una demostració d’oficis artesanals, una exposició e bolets, jocs infantils, tallers, entre d’altres. També hi haurà diverses tavernes d’entitats locals repartides pel nucli antic on poder beure i menjar.

I coincidint amb la Fira del Bolet, un any més, l’Associació de Restaurants de Llagostera organitza les Jornades Gastronòmiques del Bolet a un total de 7 restaurants del 7 d’octubre al 6 de novembre. S’hi podrà degustar diversos menús preparats especialment per aquestes jornades amb preus que van des dels 26€ als 70€.

La programació completa es pot consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS