En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Llagosetra, Antoni Navarro, el premiat Ramon de Arriba i el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz durant l'entrega del Premi Ou de Reig.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més i coincidint amb la Fira del Bolet, Llagostera ha fet entrega del Premi Ou de Reig 2022. Un guardó que fa un reconeixement a una persona o entitat que ha fet quelcom destacable per Llagostera.

Aquest 2022 el guanyador ha estat en Ramon de Arriba, per la seva tasca de divulgació del patrimoni cultural, històric i social del municipi a través del seu Instagram.

Va ser nominat per l’agraïment de molts dels seus seguidors per ensenyar-los petits tresors llagosterencs que destaca en les seves publicacions i destacar establiments o episodis de la història local.

A més, també va dedicar molts anys de la seva vida a fer créixer aquesta emissora, Llagostera Ràdio.

Els nominats al Premi Ou de Reig l’escullen les entitats locals i a partir d’aquí son els llagosterencs que escullen el guanyador a través d’unes votacions telemàtiques.

Enguany els nominats eren Càritas Llagostera, Guillem Ferrer, Creu Roja Llagostera, Mariàngela Vilallonga, la Comissió de Reis, Meeple Llagostera i Ramon de Arriba.

A banda de l’Ou de Reig, també s’ha fet entrega un any més de diversos guardons, els del concurs de buscar bolets, on Joan Bayé va guanyar a la categoria del bolet més estrany, Emili Moncosí amb el cistell més variat i Rosa Riera pel bolet més gros.

També es va fer entrega per part de la Unió de Botiguers del Cistell de Plata que va ser per l’establiment Ca la Quimeta. Un altre guardó que voten els llagosterencs és del concurs d’aparadors del bolet, que enguany ha estat per la Fleca Garcia.

Els premis es van entregar dins dels actes de la Fira del Bolet, en concret el passat dimarts 11 d’octubre al Teatre del Casino Llagosterenc després del Showcooking, on aquest any ha anat a càrrec de les “Àvies de Llagostera”. Neus Rodés i Dolors Bou varen cuinar dos plats tradicionals amb el bolet com a protagonista.

El Showcooking es va poder seguir també en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Llagostera i es pot recuperar AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS